Thuisopticien: brillen en oogmeting aan huis

Geschreven door Daniëlle Vissers - Zuidgeest op 17-02-2021
Daniëlle Vissers - Zuidgeest

In uw eigen omgeving voelt u zich vertrouwd en het meest op uw gemak. Dat geldt natuurlijk dubbel en dwars wanneer u een nieuwe bril uit wilt zoeken of uw ogen op wilt laten meten. U wilt immers de tijd nemen om over de mogelijkheden na te denken en rustig een montuur uitkiezen dat past bij uw smaak. Met een thuisopticien die ook brillen aan huis levert, bent u in één klap klaar, zonder dat u de veiligheid van uw eigen huis hoeft te verlaten. In dit artikel vertellen we u wat de mogelijkheden zijn.

Oogmeting aan huis

Dat u voor een professionele oogmeting uw huis niet uit hoeft, wordt mogelijk gemaakt door de Nederlandse Huisopticiens. Als u een afspraak maakt bij deze organisatie, komt er een professionele opticien bij u langs. Deze opticien kan u precies dezelfde zorg en aandacht bieden die u ook in een winkel zou krijgen. Dat betekent dat hij of zij alle instrumenten en apparaten bij zich heeft en zo dus als echte mobiele opticien bij u aan huis komt. Mocht u andere hulp nodig hebben, bijvoorbeeld van een oogarts, dan helpt de opticien u verder om dit te regelen. Na de oogmeting van deze expert mag u een montuur uitkiezen. De Nederlandse Huisopticiens werken door heel Nederland, dus in grote steden als Rotterdam, Den Haag en Utrecht, maar ook op alle andere grote en kleine locaties in de rest van het land.

Brillen aan huis

Niets kan zo lastig zijn als het kiezen van een nieuwe bril. Het blijft toch een gedeelte van uw uiterlijk en onderdeel van uw gezicht dat u elke dag bij u draagt. Daarom wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Om u daarbij te ondersteunen, heeft de mobiele opticien van Nederlandse Huisopticiens maar liefst 150 monturen in alle stijlen bij zich. Zo zit er altijd wel een model bij dat bij u past en waarvan u nog jarenlang plezier beleeft. Wilt u liever gebruik blijven maken van uw eigen bril? Dan zet uw thuisopticien er graag nieuwe glazen in. Na een periode van ongeveer drie weken komt de opticien weer bij u op locatie langs om de bril af te passen en bekijkt u de wereld met heel andere ogen.

Opticien aan huis bij CareynPlus

Als u in het bezit bent van een CareynKaart kunt u op een wel heel aantrekkelijke manier gebruik maken van de opticien aan huis van de Nederlandse Huisopticiens.  Zo krijgt maar liefst 15% korting op de aanschaf van een complete bril en kunt u gratis gebruik maken van uitgebreide garantieregelingen. Daarnaast betaalt u geen voorrijkosten.

Uiteraard zijn de Nederlandse Huisopticiens net als alle andere medewerkers en partners van Careyn op de hoogte van de actuele coronamaatregelen en -voorschriften en houden ze zich daaraan. Bent u op zoek naar meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Wilt u ook zo lang mogelijk thuis blijven wonen?

Ontvang acht handige tips van CareynPlus, allemaal gebundeld in één document. Het document is geheel gratis en u kun het aanvragen via onderstaande knop.

Vraag document met handige tips aan

Wilt u op de hoogte blijven van onze blogartikelen?

Schrijf u dan in om een maandelijks overzicht te ontvangen van de nieuwste blogartikelen. 

Deel dit artikel met iemand

Kent u iemand voor wie dit artikel interessant is? Klik dan hier. Dan kunt u dit artikel heel gemakkelijk via e-mail versturen.

Leestip: Rijbewijs verlengen 75 jaar: hoe gaat het in zijn werk?

thema's : Zelfstandig wonen, Gezondheid, Persoonlijke verzorging

CareynPlus artikelen

Schrijf u in voor CareynPlus artikelen via onderstaand formulier. Dan bent u altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwste artikelen over bewegen, voeding, zelfstandig wonen, mantelzorg, uitjes en nog veel meer.

Schrijf u hier in!

Meest populaire artikelen