Het geluk van een klein gebaar

Geschreven door Marja Zeeman op 18-01-2023

Een heftig ongeluk maakte een einde aan het snelle, volle leven van comedian en spreker Jaap Bressers (38). Het deed hem beseffen dat geluk niet zit in de juiste baan en een grote auto, maar in dat ene kleine moment van ontmoeting met de ander. Het Carlosmomentje.

Lees meer

Thema's : Uitgelicht

Met Careyn zelfstandig thuis blijven wonen bij een grotere hulpvraag.

Geschreven door Jan Oudshoorn op 17-01-2023

Veel ouderen willen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Thuis, in de eigen omgeving en met de vertrouwde mensen om hun heen. Maar kan dat ook als ze meer hulp nodig hebben? Jazeker. Careyn maakt het mogelijk met ‘VPT in de wijk’.

Lees meer

Thema's : Gezondheid, Mantelzorg, Veiligheid

Lichtpuntjes van de mantelzorger

Geschreven door Marja Zeeman op 8-11-2022

Geen tijd voor leuke dingen en vaak moe. Steeds meer mantelzorgers hebben het zwaar. Maar er is iets aan te doen. Mantelzorgdeskundige Maria Grijpma: “Leer luisteren naar je lichaam en geef grenzen aan.”

Lees meer

Thema's : Gezondheid, Mantelzorg, Veiligheid

Help, alles wordt duurder!

Geschreven door Marja Zeeman op 26-10-2022

Het zijn pittige tijden. Alles wordt duurder. Eef van Opdorp; financieel trainer, auteur en bekend van het tv-programma ‘Uitstel van executie’, geeft allerlei tips over hoe u slim met uw geld kunt omgaan. Met handige geld-bespaar-tips!

Lees meer

Thema's : Gezondheid

Tijd om de tijd te verzetten?

Geschreven door Marja Zeeman op 25-10-2022

Veel van ons hebben nog meegemaakt dat er helemaal geen winter- of zomertijd bestond. In de laatste week van oktober gaat de klok weer een uurtje terug. Maar wat hebben we er eigenlijk aan om de klok te verzetten? Neem gerust even de tijd om dit artikel te lezen…

Lees meer

Thema's : Gezondheid

Gezond slapen, gezond weer op

Geschreven door Marja Zeeman op 10-10-2022

Wij brengen een groot deel van ons leven door in bed. Om overdag goed te kunnen functioneren, is een goede nachtrust belangrijk. Maar wat als lekker slapen niet goed lukt en u midden in de nacht uren wakker ligt? Er zijn veel factoren die een goede nachtrust kunnen verstoren. In dit artikel beschrijven wij het belang van goed slapen en geven wij u tips om beter te kunnen slapen.

Lees meer

Thema's : Gezondheid

CareynPlus artikelen

Schrijf u in voor CareynPlus artikelen via onderstaand formulier. Dan bent u altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwste artikelen over bewegen, voeding, zelfstandig wonen, mantelzorg, uitjes en nog veel meer.

Schrijf u hier in!

Meest populaire artikelen